Servicetekniker

Värmetjänster

Vi levererar trygg värme dygnet runt. Dessutom erbjuder vi också tjänster för att du som fjärrvärmekund ska få en så bekväm och bekymmersfri vardag som möjligt. Läs mer om våra tjänster nedan.

Värmetjänster

Vi levererar trygg värme dygnet runt. Dessutom erbjuder vi också tjänster för att du som fjärrvärmekund ska få en så bekväm och bekymmersfri vardag som möjligt. Läs mer om våra tjänster nedan.

Bli fjärrvärmekund

Är du intresserad av att bli fjärrvärmekund eller några av våra produkter? Kontakta oss så berättar mer.  

Kontakta ossPriser & villkor

Serviceavtal

Genom att regelbundet se över fjärrvärmeanläggningen förebyggs fel som kan uppstå. En väl intrimmad värmeanläggning sänker dessutom dina värmekostnader. Med våra serviceavtal kan du vara säker på att din anläggning alltid är i gott skick. Har du ett serviceavtal tar vi hand om den service och översyn som krävs. Dessutom når du oss 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

Jämför våra förmånliga serviceavtal

Villa Trygg (75 kronor/månad) och Villa Trygg PLUS (139 kronor/månad)

  Villa Trygg Villa Trygg PLUS
Servicebesök vartannat år Ingår Ingår
Dokumenterad funktionskontroll Ingår Ingår
Åtgärdsbesök mellan Servicebesök 30 % rabatt Ingår
Ett jourbesök/år Ingår inte Ingår
Reservdelar (central yngre än 10 år) Ingår inte Ingår
Reservdelar (central äldre än 10 år) 10 % rabatt 20 % rabatt
Tillgång till jourservice dygnet runt Ingår Ingår
Telefonsupport dygnet runt Ingår Ingår
Självriskeliminering Ingår Ingår

Åtgärdsbesök: Vardagar klockan 07.00 - 16.00

Jourbesök: Övrig tid

Kontakta ossPriser & villkor

Komplett fjärrvärme

För dig som vill ha fjärrvärme men vill slippa investeringskostnaden för anslutning och fjärrvärmecentral eller som varken har tid eller intresse för de praktiska detaljerna. "Komplett fjärrvärme" innebär att Västervik Miljö & Energi äger, installerar och sköter fjärrvärmecentralen i din fastighet. För detta betalar du en månadskostnad och uppvärmningskostnad. Vill du veta mer? Kontakta oss så berättar vi mer om fjärrvärme till din fastighet.

Vad ingår?

I månadskostnaden ingår installation, skötsel och underhåll. Kostnad för uppvärmning tillkommer. Eftersom vi äger fjärrvärmecentralen i din fastighet tar vi ansvar för underhåll och skötsel av värmecentralen. En av fördelarna med Komplett fjärrvärme är om utrustningen behöver repareras eller bytas, då gör vi det.

Kontakta oss  Priser & villkor

Smart fjärrvärme

Smart fjärrvärme innebär att du som fjärrvärmekund i en enfamiljsvilla får en smart termostat installerad. Den sköter regleringen av din inomhustemperatur och styrs via appen Ngenic Tune. Det gör att du kan optimera din energianvändning och ta del av historik och statistik från ditt hus.

Så fungerar det

Tre små vita dosor installeras hemma i din villa. Dessa samlar information om väder och innetemperatur för att sedan hjälpa till att optimera ditt värmesystem.

  • En trådlös innegivare som samlar information om solljus och temperatur
  • En styrdosa som reglerar värmesystemet och ger dig rätt temperatur, oavsett väder och vind
  • En gateway som kopplas till din router eller modem som skickar uppgifterna till din mobil

Tjänsten kräver att det finns en internetuppkoppling och tillgång till en dator med webbläsare eller en iOS- eller Androidtelefon/läsplatta. När allt är monterat styr och övervakar du uppvärmningen från en dator eller via en app i din mobil. Appen är utvecklad för iOS och Android och finns att ladda ner från Google Play eller via App Store.


Installation

Du kan enkelt installera produkten själv med hjälp av medföljande instruktioner. Om du vill hjälper vi dig med installationen och ser till att allt fungerar mot en kostnad.

Kontakta oss  Priser & villkor

Poolvärme

Har du utomhuspool eller funderar du på att skaffa en och är ansluten till fjärrvärmenätet? Att värma poolen med fjärrvärme är smidigt och prisvärt samtidigt som det förlänger din badsäsong.

Sommartaxa - Förmånligt för dig med pool

Under säsongen maj till september har vi sommarpriser för våra fjärrvärmekunder som är anslutna i Västerviks kommun.


Tyst och bekvämt med poolvärme

Med poolvärme från Västervik Miljö & Energi nyttjar du husets befintliga uppvärmningsform samtidigt som du får fjärrvärmens höga driftsäkerhet och långa livslängd. Poolvärmecentralen har hög effekt, är tyst och tar liten plats och kan med fördel placeras vid din fjärrvärmecentral.


Funderar du på att skaffa pool?

Om du funderar på att skaffa pool och vill ha uppvärmning via fjärrvärme eller vill koppla fjärrvärme till din befintliga pool? Hör i så fall av dig till oss för rådgivning.

Kontakta oss  Priser & villkor