Pojke hänger strumpor på element

Anslut dig

Vill du också streama värme? Hör av dig till oss för att se om du bor i ett område där du har möjlighet att ansluta dig.

Anslut dig

Vill du också streama värme? Hör av dig till oss för att se om du bor i ett område där du har möjlighet att ansluta dig.

Nyinflyttad i fastighet med fjärrvärme

Grattis! Vill du ha hjälp med hur din fjärrvärmecentral fungerar? Då kan du boka en kostnadsfri introduktion där vi tillsammans går igenom allt du behöver veta. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Kontakta oss

Så funkar fjärrvärmecentralen

Här har vi samlat manualer till de flesta fjärrvärmecentraler som vi har installerat. saknas din fjärrvärmecentral i listan, hör av dig till oss.

Manualer

Byta fjärrvärmecentral

En central som är 20 år kanske fortfarande fungerar, men hur länge till? Och hur bra? Att byta ut en gammal fjärrvärmecentral mot en ny är det bästa och enklaste du kan göra för att förbättra värmeanvändningen och inomhusklimatet. En ny fjärrvärmecentral är mer pålitlig och effektiv genom att den bättre tar vara på värmen. Samtidigt slipper du oroa dig för ett haveri när värmen behövs som mest. Vi har kompletta lösningar för din värmeanläggning med fasta priser. Kontakta oss gärna för offert.

Kontakta oss

Det här kan du göra för att spara på värmen hemma

Det finns mycket du kan göra för att minska på energiförbrukningen av värme hemma. Här hittar du mer information, tips och rådgivning.

Energispartips

Här hittar du en oberoende energirådgivare

Västervik kommuns energi- och klimatrådgivning